Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Puccini

29/05/2022 | Flixfilm

Puccini på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Biography
Instruktion: Giorgio Capitani
Skuespillere: Alessio Boni, Sophie von Kessel, Andrea Giordana
Spilletid: 194 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En skandale truer den kendte italienske komponist Giacomo Puccinis liv og karriere, da hans kone offentligt anklager ham for at have en affære med deres tjenestepige.Se Puccini på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Puccini havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Puccini på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Puccini ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Puccini stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Puccini, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Puccini er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar