Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Puella Magi Madoka Magica

Puella Magi Madoka Magica

01/07/2018 | Flixfilm

Se Puella Magi Madoka Magica på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Animation, Drama, Fantasy, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Aoi Yûki, Chiwa Saitô, Emiri Kato, Christine Marie Cabanos
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: En dag har Madoka Kaname et magisk møde, som kan ændre hendes skæbne. Dette er starten på den nye historie om magiske heksepiger.


Se Puella Magi Madoka Magica på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPuella Magi Madoka Magica (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Puella Magi Madoka Magica (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Puella Magi Madoka Magica herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Puella Magi Madoka Magica er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Puella Magi Madoka Magica (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar