Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Puerta 7

21/02/2020 | Flixfilm

Puerta 7 på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Dolores Fonzi, Esteban Lamothe, Carlos Belloso
Spilletid: 45 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En beslutsom kvinde forsøger at bekæmpe den kriminalitet og korruption, som en argentinsk fodboldklubs entusiastiske fans er omgivet af.

Puerta 7 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Puerta 7 på YouTube.Se Puerta 7 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Puerta 7 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Puerta 7 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Puerta 7, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Puerta 7 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar