Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Puff: Wonders of the Reef

Puff: Wonders of the Reef

16/12/2021 | Flixfilm

Puff: Wonders of the Reef på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Family
Instruktion: Nick Robinson
Skuespillere: Rose Byrne
Spilletid: 62 min
Land: Australia, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En babykuglefisk rejser gennem en forunderlig mikroverden fuld af fantastiske skabninger i sin søgen efter et hjem i Great Barrier Reef.

Puff: Wonders of the Reef havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Puff: Wonders of the Reef på YouTube.Se Puff: Wonders of the Reef på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Puff: Wonders of the Reef ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Puff: Wonders of the Reef stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Puff: Wonders of the Reef, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Puff: Wonders of the Reef er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar