Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Puffin Rock

Puffin Rock

23/04/2020 | Flixfilm

Se Puffin Rock på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Animation, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kate McCafferty, Chris O'Dowd, Sally McDaid, Geraldine Cole
Spilletid: 7 min
Land: Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Beskrivelse: Livet er skønt på smukke Puffin Rock, hvor Oona, hendes lillebror Baba og deres kammerater lærer om naturen, venskab og familie.


Se Puffin Rock på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPuffin Rock (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 23. april, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Puffin Rock (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Puffin Rock herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Puffin Rock er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Puffin Rock (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar