Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pulp Fiction

Pulp Fiction

25/04/2019 | Flixfilm

Se Pulp Fiction på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Quentin Tarantino
Skuespillere: Tim Roth, Amanda Plummer, Laura Lovelace, John Travolta
Spilletid: 154 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, French
IMDb-karakter: 8.9

Handling: Denne stiliserede krimifilm væver historier sammen om en lejemorder, der elsker burgere, hans filosofiske makker og en udkørt bokser.

Pulp Fiction havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pulp Fiction på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pulp Fiction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pulp Fiction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pulp Fiction, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pulp Fiction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar