Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pumping Iron

Pumping Iron

27/11/2015 | Flixfilm

Pumping Iron på Netflix

Produktionsår: 1977
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: George Butler, Robert Fiore
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Lou Ferrigno, Matty Ferrigno
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Filmen viser den femdobbelte Mr. Olympia-vinder Arnold Schwarzenegger og den dengang 28-åriges fremskridt, mens han kæmper for den sjette titel.Se Pumping Iron på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Pumping Iron (Sagen er bøf) havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pumping Iron på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Pumping Iron (Sagen er bøf) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pumping Iron stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pumping Iron, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pumping Iron (Sagen er bøf) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar