Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Punisher: War Zone

Punisher: War Zone

05/05/2022 | Flixfilm

Punisher: War Zone på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Lexi Alexander
Skuespillere: Ray Stevenson, Dominic West, Julie Benz
Spilletid: 103 min
Land: United States, Canada, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da enmandshævneren Punisher kæmper mod en mafiaboss, genopstår den hæslige mafiaboss som en psykotisk morder med en mindre hær.

Punisher: War Zone havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Punisher: War Zone på YouTube.Se Punisher: War Zone på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Punisher: War Zone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Punisher: War Zone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Punisher: War Zone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Punisher: War Zone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar