Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Punk in Africa

Punk in Africa

15/12/2013 | Flixfilm

Se Punk in Africa på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, History, Music
Instruktør: Keith Jones, Deon Maas
Skuespillere: Paulo Chibanga, Michael Fleck, Ivan Kadey, Ruben Rose
Spilletid: 82 min
Land: South Africa, Czech Republic, Zimbabwe, Mozambique
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Tre strenge, tre lande, én revolution. Dette er den ufortalte historie om den multiraciale punkbevægelse i Sydafrika, Mozambique og Zimbabwe.


Se Punk in Africa på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPunk in Africa havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Punk in Africa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Punk in Africa herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Punk in Africa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Punk in Africa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar