Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pup Academy

Pup Academy

12/10/2020 | Flixfilm

Pup Academy på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Christian Convery, Chance Hurstfield, Dylan Schombing
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Menneskets bedste ven tager på en fantastisk rejse i denne serie om en usædvanlig skole for de mest nuttede, bedårende og nysgerrige vovser.

Pup Academy (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pup Academy på YouTube.Se Pup Academy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pup Academy (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pup Academy (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pup Academy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pup Academy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar