Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pup Academy

Pup Academy

12/10/2020 | Flixfilm

Se Pup Academy på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Christian Convery, Chance Hurstfield, Dylan Schombing, Travis Turner
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Menneskets bedste ven tager på en fantastisk rejse i denne serie om en usædvanlig skole for de mest nuttede, bedårende og nysgerrige vovser.Se Pup Academy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pup Academy (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pup Academy (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Pup Academy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pup Academy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pup Academy (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar