Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pup Star: World Tour

Pup Star: World Tour

06/05/2018 | Flixfilm

Se Pup Star: World Tour på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Family, Musical
Instruktør: Robert Vince
Skuespillere: Kaitlyn Maher, Brian Hull, David DeLuise, Makenzie Moss
Spilletid: 87 min
Land: Canada, Japan, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.8

Beskrivelse: Talentfulde hunde fra hele verden konkurrerer om at blive den næste Pup Star. Men intriger bag kulisserne truer med at ødelægge alt det sjove.


Se Pup Star: World Tour på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPup Star: World Tour havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pup Star: World Tour ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pup Star: World Tour herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pup Star: World Tour er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pup Star: World Tour stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar