Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pup Star: World Tour

Pup Star: World Tour

06/05/2018 | Ingen kommentarer

Se Pup Star: World Tour på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Family, Musical
Instruktør: Robert Vince
Skuespillere: Kaitlyn Maher, Brian Hull, David DeLuise, Makenzie Moss
Spilletid: 87 min
Land: Canada, Japan, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Talentfulde hunde fra hele verden konkurrerer om at blive den næste Pup Star. Men intriger bag kulisserne truer med at ødelægge alt det sjove.


Se Pup Star: World Tour på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pup Star: World Tour havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pup Star: World Tour ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pup Star: World Tour herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pup Star: World Tour er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pup Star: World Tour stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar