Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Puppy Star Christmas

Puppy Star Christmas

20/11/2018 | Flixfilm

Se Puppy Star Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Family
Instruktør: Robert Vince
Skuespillere: Diedrich Bader, Oakley Bull, Tyreese Burnett, Chico
Spilletid: 91 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.0

Handling: Et nyt kuld Pup Stars-vovser falder over et rivaliserende holds planer om at ødelægge julen, og hvalpene ender på Nordpolen i deres forsøg på at redde juleånden.

Puppy Star Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Puppy Star Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Puppy Star Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Puppy Star Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Puppy Star Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Puppy Star Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar