Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pupstar

29/10/2016 | Flixfilm

Se Pupstar på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter en syngende hvalp, der drømmer om at blive en sangstjerne, bliver bortført og slipper fri, bliver hendes rejse hjem til et sjovt eventyr fyldt med musik.


Se Pupstar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pupstar havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pupstar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Pupstar:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pupstar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pupstar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar