Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pure as Snow

Pure as Snow

15/05/2020 | Flixfilm

Se Pure as Snow på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Anne Fontaine
Skuespillere: Lou de Laâge, Isabelle Huppert, Charles Berling, Damien Bonnard
Spilletid: 112 min
Land: France, Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Efter uforvarende at have gjort sin stedmor rasende jaloux søger den smukke Claire tilflugt på en nærliggende gård, hvor syv lokale mænd falder for hende.


Se Pure as Snow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pure as Snow havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pure as Snow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Pure as Snow:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pure as Snow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pure as Snow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar