Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pure as Snow

Pure as Snow

15/05/2020 | Flixfilm

Pure as Snow på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter uforvarende at have gjort sin stedmor rasende jaloux søger den smukke Claire tilflugt på en nærliggende gård, hvor syv lokale mænd falder for hende.

Pure as Snow havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pure as Snow på YouTube.Se Pure as Snow på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pure as Snow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pure as Snow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pure as Snow, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pure as Snow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar