Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Purple Hearts

Purple Hearts

29/07/2022 | Flixfilm

Purple Hearts på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktion: Elizabeth Allen Rosenbaum
Skuespillere: Sofia Carson, Nicholas Galitzine, Chosen Jacobs
Spilletid: 122 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En håbefuld musiker indgår et fornuftsægteskab med en marinesoldat, der snart skal udstationeres, men en tragedie gør snart deres falske forhold meget ægte.Se Purple Hearts på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Purple Hearts havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Purple Hearts på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Purple Hearts ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Purple Hearts stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Purple Hearts, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Purple Hearts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar