Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Purple Rain

Purple Rain

01/11/2017 | Flixfilm

Se Purple Rain på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Drama, Music, Musical, Romance
Instruktør: Albert Magnoli
Skuespillere: Prince, Apollonia Kotero, Morris Day, Olga Karlatos
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: I sin delvist selvbiografiske filmdebut spiller Prince en musiker på en klub i Minneapolis, som kæmper med et turbulent privatliv og en ulmende vrede.


Se Purple Rain på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPurple Rain havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Purple Rain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Purple Rain herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Purple Rain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Purple Rain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar