Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Push

20/12/2013 | Flixfilm

Se Push på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Paul McGuigan
Skuespillere: Colin Ford, Joel Gretsch, Djimon Hounsou, Dakota Fanning
Spilletid: 111 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, Cantonese
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Nick har telekinetiske evner. Cassie er clairvoyant. Sammen leder de efter en tredje person med særlige evner, som kan hjælpe dem med at stoppe en hemmelig organisation.


Se Push på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPush havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Push ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Push herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Push er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Push stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar