Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pusher II

Pusher II

16/12/2020 | Flixfilm

Se Pusher II på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: Nicolas Winding Refn
Skuespillere: Mads Mikkelsen, Leif Sylvester, Anne Sørensen, Øyvind Hagen-Traberg
Spilletid: 100 min
Land: Denmark, UK
Sprog: Danish, Serbian
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Efter at være blevet løsladt fra fængslet bliver Tonny konfronteret med en ny virkelighed: Han har fået barn og står i gæld til sin far, Amagers mest frygtede gangster.

Pusher II havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pusher II på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pusher II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pusher II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pusher II, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pusher II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar