Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pusher (UK)

Pusher (UK)

01/09/2014 | Ingen kommentarer

Se Pusher (UK) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I denne genindspilning af en dansk thriller fra 1996 pådrager en narkopusher sig sine leverandørers vrede, da han bliver taget og mangler de penge, han skylder.


Se Pusher (UK) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pusher (UK) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pusher (UK) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pusher (UK) herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pusher (UK) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pusher (UK) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar