Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pusher (UK)

Pusher (UK)

01/09/2014 | Flixfilm

Pusher (UK) på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne genindspilning af en dansk thriller fra 1996 pådrager en narkopusher sig sine leverandørers vrede, da han bliver taget og mangler de penge, han skylder.Se Pusher (UK) på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Pusher (UK) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pusher (UK) på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Pusher (UK) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pusher (UK) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pusher (UK), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pusher (UK) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar