Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pusher

26/04/2014 | Flixfilm

Se Pusher på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Crime, Thriller
Instruktør: Nicolas Winding Refn
Skuespillere: Kim Bodnia, Zlatko Buric, Laura Drasbæk, Slavko Labovic
Spilletid: 110 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, Swedish, Serbian
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En heroinhandel slår fejl, og pusheren Frank skylder flere hundrede tusinde kroner væk. Han må snyde, tæve og myrde for at skaffe de kontanter, der kan redde hans liv…


Se Pusher på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pusher havde premiere på Netflix Danmark den 26. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pusher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Pusher:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pusher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pusher stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar