Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Puss in Book: Trapped in an Epic Tale

Puss in Book: Trapped in an Epic Tale

20/06/2017 | Flixfilm

Se Puss in Book: Trapped in an Epic Tale på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Roy Burdine, Johnny Castuciano
Skuespillere: Eric Bauza, Jayma Mays, Maria Bamford, Jeff Bennett
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Efter at være havnet i en magisk eventyrbog er Den Bestøvlede Kat nødt til at kæmpe, danse og flirte sig gennem vilde eventyr, mens han leder efter en flugtvej.

Puss in Book: Trapped in an Epic Tale (Den Bestøvlede Kat: Fanget i et eventyr) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Puss in Book: Trapped in an Epic Tale på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Puss in Book: Trapped in an Epic Tale (Den Bestøvlede Kat: Fanget i et eventyr) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Puss in Book: Trapped in an Epic Tale stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Puss in Book: Trapped in an Epic Tale, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Puss in Book: Trapped in an Epic Tale (Den Bestøvlede Kat: Fanget i et eventyr) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar