Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Puss in Book: Trapped in an Epic Tale

Puss in Book: Trapped in an Epic Tale

20/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Puss in Book: Trapped in an Epic Tale på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Short, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Roy Burdine, Johnny Castuciano
Skuespillere: Eric Bauza, Jayma Mays, Maria Bamford, Jeff Bennett
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Efter at være havnet i en magisk eventyrbog er Den Bestøvlede Kat nødt til at kæmpe, danse og flirte sig gennem vilde eventyr, mens han leder efter en flugtvej.


Se Puss in Book: Trapped in an Epic Tale på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Puss in Book: Trapped in an Epic Tale (Den Bestøvlede Kat: Fanget i et eventyr) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Puss in Book: Trapped in an Epic Tale (Den Bestøvlede Kat: Fanget i et eventyr) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Puss in Book: Trapped in an Epic Tale herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Puss in Book: Trapped in an Epic Tale (Den Bestøvlede Kat: Fanget i et eventyr) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Puss in Book: Trapped in an Epic Tale stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar