Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Puss in Book: Trapped in an Epic Tale

20/06/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktør: Roy Burdine, Johnny Castuciano
Skuespillere: Eric Bauza, Jayma Mays, Maria Bamford, Jeff Bennett
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.1

Resumé: Efter at være havnet i en magisk eventyrbog er Den Bestøvlede Kat nødt til at kæmpe, danse og flirte sig gennem vilde eventyr, mens han leder efter en flugtvej.


Se Puss in Book: Trapped in an Epic Tale på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Puss in Book: Trapped in an Epic Tale (Den Bestøvlede Kat: Fanget i et eventyr) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Puss in Book: Trapped in an Epic Tale (Den Bestøvlede Kat: Fanget i et eventyr) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Puss in Book: Trapped in an Epic Tale herunder:Fra premieredatoen (20. juni, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Puss in Book: Trapped in an Epic Tale (Den Bestøvlede Kat: Fanget i et eventyr) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Puss in Book: Trapped in an Epic Tale stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar