Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Puss in Book: Trapped in an Epic Tale

Puss in Book: Trapped in an Epic Tale

20/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Puss in Book: Trapped in an Epic Tale på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Short, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Roy Burdine, Johnny Castuciano
Skuespillere: Eric Bauza, Jayma Mays, Maria Bamford, Jeff Bennett
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Efter at være havnet i en magisk eventyrbog er Den Bestøvlede Kat nødt til at kæmpe, danse og flirte sig gennem vilde eventyr, mens han leder efter en flugtvej.


Se Puss in Book: Trapped in an Epic Tale på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Puss in Book: Trapped in an Epic Tale (Den Bestøvlede Kat: Fanget i et eventyr) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Puss in Book: Trapped in an Epic Tale (Den Bestøvlede Kat: Fanget i et eventyr) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Puss in Book: Trapped in an Epic Tale herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Puss in Book: Trapped in an Epic Tale (Den Bestøvlede Kat: Fanget i et eventyr) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Puss in Book: Trapped in an Epic Tale stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore