Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Puss in Boots

Puss in Boots

15/04/2016 | Ingen kommentarer

Se Puss in Boots på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Chris Miller
Skuespillere: Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis, Billy Bob Thornton
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Antonio Banderas lægger stemme til den legendariske, frygtløse kat, når den tager på et animeret eventyr for at stjæle en uvurderlig gås, der lægger guldæg.


Se Puss in Boots på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Puss in Boots havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Puss in Boots ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Puss in Boots herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Puss in Boots er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Puss in Boots stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar