Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Puss in Boots

Puss in Boots

01/04/2020 | Flixfilm

Se Puss in Boots på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Chris Miller
Skuespillere: Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis, Billy Bob Thornton
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Antonio Banderas lægger stemme til den legendariske, frygtløse kat, når den tager på et animeret eventyr for at stjæle en uvurderlig gås, der lægger guldæg.


Se Puss in Boots på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPuss in Boots (Den Bestøvlede Kat) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Puss in Boots (Den Bestøvlede Kat) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Puss in Boots herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Puss in Boots (Den Bestøvlede Kat) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Puss in Boots stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar