Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Pussy Riot med i House of Cards

Pussy Riot med i House of Cards

12/08/2014 | Flixfilm

Den russiske protest og punkrock-gruppe Pussy Riot, der kæmper for ytringsfrihed, fængselsreformer og menneskerettigheder over hele verden er med i den tredje sæson af Netflix-serien House of Cards, som forventes at få premiere til næste år. Det skriver flere amerikanske medier.

Det er medlemmerne Nadezhda “Nadya” Tolokonnikova og Maria Alyokhina, som er blevet set på settet i Baltimore og flere kilder afslører, at aktivisterne ganske rigtig vil medvirke i House of Cards sæson 3.

Pussy Riot’s medvirken i den kommende sæson af House of Cards, kan betyde at den kyniske Frank Underwood (Kevin Spacey) nu ikke blot skal kæmpe med interne konflikter i Det Hvide Hus, Senatet og Kongressen, men også internationale konflikter.

Aktivistgruppen Pussy Riot blev for alvor kendt i den brede befolkning, da flere medlemmer efter en koncert i Moskva, blev idømt hver to års fængsel for en protest over præsident Vladimir Putin. EU og USA kritiserede efterfølgende dommen og Amnesty International kaldte det politisk forfølgelse. Medlemmerne er dog efterfølgende blevet løsladt.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Nightmares and Daydreams'

Nadezhda Tolokonnikova og Maria Alyokhina gæstede også dette års Roskilde Festival, hvor de fortalte publikum om deres sag, aktivistiske virke og kampen for ytringsfrihed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ydermere sparsomt med informationer omkring tredje sæson, så hvilke problemer, trusler og forbrydelser Frank Underwood må kæmpe med i House of Cards sæson 3 finder vi ud af når den nye sæson har premiere, hvilket forventes at være til februar 2015.
Skriv kommentar