Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Put Your Head on My Shoulder

Put Your Head on My Shoulder

11/11/2019 | Flixfilm

Put Your Head on My Shoulder på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Xing Fei, Lin Yi, Tara Clance
Spilletid: 45 min
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 8.1

Handling: En regnskabsstuderende står over for sin afsluttende eksamen og prøver at få styr på sin fremtid. Hun havner hos et fysikgeni, som rusker op i hendes daglige rutiner.

Put Your Head on My Shoulder (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Put Your Head on My Shoulder på YouTube.Se Put Your Head on My Shoulder på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Put Your Head on My Shoulder (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Put Your Head on My Shoulder (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Put Your Head on My Shoulder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Put Your Head on My Shoulder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar