Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Put Your Head on My Shoulder

Put Your Head on My Shoulder

11/11/2019 | Flixfilm

Se Put Your Head on My Shoulder på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Xing Fei, Lin Yi
Spilletid: 45 min
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: En regnskabsstuderende står over for sin afsluttende eksamen og prøver at få styr på sin fremtid. Hun havner hos et fysikgeni, som rusker op i hendes daglige rutiner.Se Put Your Head on My Shoulder på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Put Your Head on My Shoulder (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Put Your Head on My Shoulder (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Put Your Head on My Shoulder:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Put Your Head on My Shoulder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Put Your Head on My Shoulder (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar