Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Put Your Head on My Shoulder

Put Your Head on My Shoulder

11/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Put Your Head on My Shoulder på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Fair Xing, Lin Yi, Tang Xiao Tian, Yi Sha
Spilletid: 45 min
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: N/A

Resumé: En regnskabsstuderende står over for sin afsluttende eksamen og prøver at få styr på sin fremtid. Hun havner hos et fysikgeni, som rusker op i hendes daglige rutiner.


Se Put Your Head on My Shoulder på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Put Your Head on My Shoulder (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Put Your Head on My Shoulder (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Put Your Head on My Shoulder herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Put Your Head on My Shoulder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Put Your Head on My Shoulder (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar