Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Puzzle

10/03/2021 | Flixfilm

Puzzle på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Andrei Zincã
Skuespillere: Deborah Feldman, Serban Ionescu, Rodica Lazar
Spilletid: 93 min
Land: Romania, United States
Sprog: Romanian, Hungarian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Et uventet venskab med en blind forfatter inspirerer en undertrykt ægtemand til at udleve sine lidenskabelige følelser for en yngre kunstner.Se Puzzle på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Puzzle havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Puzzle på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Puzzle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Puzzle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Puzzle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Puzzle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar