Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Puzzle

06/10/2020 | Flixfilm

Puzzle på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama
Instruktion: Marc Turtletaub
Skuespillere: Kelly Macdonald, Irrfan Khan, David Denman
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En reserveret husmor træder ud af sin tryghedszone og finder et nyt formål med tilværelsen i puslespillenes verden og i sin nye ven, der er puslespilsekspert.

Puzzle havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Puzzle på YouTube.Se Puzzle på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Puzzle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Puzzle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Puzzle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Puzzle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar