Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pyaar Ka Punchnama

Pyaar Ka Punchnama

05/06/2017 | Flixfilm

Se Pyaar Ka Punchnama på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Luv Ranjan
Skuespillere: Kartik Aaryan, Raayo S. Bakhirta, Divyendu Sharma, Nushrat Bharucha
Spilletid: 149 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Rajat, Nishant og Vikrant, som bor sammen, er inkarnerede ungkarle – indtil de alle tre forelsker sig, og helvede bryder løs.


Se Pyaar Ka Punchnama på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pyaar Ka Punchnama havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pyaar Ka Punchnama ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Pyaar Ka Punchnama:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pyaar Ka Punchnama er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pyaar Ka Punchnama stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar