Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pyromaniac

Pyromaniac

01/12/2020 | Flixfilm

Pyromaniac på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Erik Skjoldbjærg
Skuespillere: Trond Nilssen, Per Frisch, Liv Bernhoft Osa
Spilletid: 98 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En arbejdsløs ung mand går med i sin fars frivillige brandkorps, samtidigt med at byen oplever en række mistænkelige brande.

Pyromaniac (Pyromanen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pyromaniac på YouTube.Se Pyromaniac på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pyromaniac (Pyromanen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pyromaniac stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pyromaniac, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pyromaniac (Pyromanen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar