Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » QB1: Beyond the Lights

QB1: Beyond the Lights

16/08/2019 | Ingen kommentarer

Se QB1: Beyond the Lights på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tayvon Bowers, Jake Fromm, Tate Martell
Spilletid: 35 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: Denne medrivende serie følger vi tre quarterbackstjerner i high school, som spiller deres sidste sæson, inden de skal videre til førstedivisionen for college-hold.


Se QB1: Beyond the Lights på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


QB1: Beyond the Lights (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om QB1: Beyond the Lights (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til QB1: Beyond the Lights herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til QB1: Beyond the Lights er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at QB1: Beyond the Lights (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar