Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » QB1: Beyond the Lights

QB1: Beyond the Lights

16/08/2019 | Flixfilm

Se QB1: Beyond the Lights på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tayvon Bowers, Jake Fromm, Tate Martell, Lance LeGendre
Spilletid: 35 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Denne medrivende serie følger vi tre quarterbackstjerner i high school, som spiller deres sidste sæson, inden de skal videre til førstedivisionen for college-hold.

QB1: Beyond the Lights (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se QB1: Beyond the Lights på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om QB1: Beyond the Lights (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at QB1: Beyond the Lights (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame QB1: Beyond the Lights, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til QB1: Beyond the Lights er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar