Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Quam’s Money

Quam’s Money

06/08/2021 | Flixfilm

Quam’s Money på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Sci-Fi, Thriller
Instruktion: Mario d'Anna
Skuespillere: Marco Casazza, Stefano Mangoni, Federica Restani
Spilletid: 92 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.7

Handling: I denne efterfølger til New Money lever Quam, der er gået fra at være sikkerhedsvagt til mangemillionær, det gode liv, indtil han bliver offer for svindel.

Quam’s Money havde premiere på Netflix Danmark den 6. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Quam’s Money på YouTube.Se Quam’s Money på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Quam’s Money ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Quam’s Money stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Quam’s Money, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Quam’s Money er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar