Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Quando Tramonta Il Sole

Quando Tramonta Il Sole

13/05/2021 | Flixfilm

Quando Tramonta Il Sole på Netflix

Produktionsår: 1956
Genre: N/A
Instruktion: Guido Brignone
Skuespillere: Carlo Giuffrè, Maria Fiore, Giacomo Rondinella
Spilletid: 94 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Da hans ven bliver berømt som sanger, tiltrækker en komponist muligheder og kærlighed i denne fiktive filmbiografi om musikeren Salvatore Gambardella.

Quando Tramonta Il Sole havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Quando Tramonta Il Sole på YouTube.Se Quando Tramonta Il Sole på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Quando Tramonta Il Sole ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Quando Tramonta Il Sole stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Quando Tramonta Il Sole, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Quando Tramonta Il Sole er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar