Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Quarantine 2: Terminal

Quarantine 2: Terminal

04/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Quarantine 2: Terminal på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: John Pogue
Skuespillere: Mercedes Mason, Josh Cooke, Mattie Liptak, Ignacio Serricchio
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: Da en virus, der gør sine ofre til sindssyge dræbere, inficerer passagerne på et fly, planlægger et besætningsmedlem og en passager en dristig flugt.


Se Quarantine 2: Terminal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Quarantine 2: Terminal havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Quarantine 2: Terminal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Quarantine 2: Terminal herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Quarantine 2: Terminal er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Quarantine 2: Terminal stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar