Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Quarantine 2: Terminal

Quarantine 2: Terminal

04/10/2017 | Flixfilm

Se Quarantine 2: Terminal på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: John Pogue
Skuespillere: Mercedes Mason, Josh Cooke, Mattie Liptak, Ignacio Serricchio
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Da en virus, der gør sine ofre til sindssyge dræbere, inficerer passagerne på et fly, planlægger et besætningsmedlem og en passager en dristig flugt.

Quarantine 2: Terminal havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Quarantine 2: Terminal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Quarantine 2: Terminal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Quarantine 2: Terminal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Quarantine 2: Terminal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Quarantine 2: Terminal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar