Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Quarantine Tales

Quarantine Tales

01/07/2021 | Flixfilm

Se Quarantine Tales på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Ifa Isfansyah, Jason Iskandar, Dian Sastrowardoyo
Skuespillere: Adinia Wirasti, Faradina Mufti, Marissa Anita
Spilletid: 87 min
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Fem separate historier, i genrer der krydser hinanden, giver unikke, pudsige og tankevækkende syn på livet under pandemien i 2020.

Quarantine Tales (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Quarantine Tales på YouTube.Se Quarantine Tales på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Quarantine Tales (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Quarantine Tales (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Quarantine Tales, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Quarantine Tales er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar