Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Quarantine

Quarantine

31/03/2017 | Flixfilm

Se Quarantine på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: John Erick Dowdle
Skuespillere: Jennifer Carpenter, Steve Harris, Jay Hernandez, Johnathon Schaech
Spilletid: 89 min
Land: USA, Spain
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Mens de følger brandmændenes arbejdsdag, bliver en reporter og hendes kameramand fanget i et lejlighedskompleks i karantæne sammen med en ond morder.


Se Quarantine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkQuarantine havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Quarantine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Quarantine herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Quarantine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Quarantine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar