Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Qué pelo más guay

Qué pelo más guay

29/05/2022 | Flixfilm

Qué pelo más guay på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To småforbrydere forsøger at sælge en kuffert fuld af stoffer og vil mødes med en køber i en forladt frisørsalon – derfra tager begivenhederne en surrealistisk drejning.Se Qué pelo más guay på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Qué pelo más guay havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Qué pelo más guay på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Qué pelo más guay ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Qué pelo más guay stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Qué pelo más guay, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Qué pelo más guay er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar