Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » ¡Que viva México!

¡Que viva México!

12/05/2023 | Flixfilm

¡Que viva México! på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter farens død rejser Pancho med sin hustru og børn til sin hjemby, hvor der opstår kaos mellem de efterladte over arven.Se ¡Que viva México! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

¡Que viva México! havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til ¡Que viva México! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om ¡Que viva México! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ¡Que viva México! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame ¡Que viva México!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til ¡Que viva México! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar