Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Queen

23/06/2022 | Flixfilm

Queen på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Andrzej Seweryn, Maria Peszek, Julia Chetnicka
Spilletid: 1 min
Land: Poland
Sprog: Polish, French
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Efter årtiers fravær vender en kendt skrædder og dragqueen fra Paris hjem til Polen for at klinke skårene med sin datter.Se Queen på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Queen (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Queen på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Queen (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Queen (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Queen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Queen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar