Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Queen Charlotte fra ‘Bridgerton’ får en spin-off

Queen Charlotte fra ‘Bridgerton’ får en spin-off

18/05/2021 | Flixfilm

Bridgerton spin offI begyndelsen af 2021 kunne Netflix afsløre, at den romantiske og kvikke ‘Bridgerton’ er den mest sete Netflix-serie nogensinde.

Flere end 82 millioner husstande har set serien og den har ligget i top 10 i stort set alle lande hvor Netflix er til stede.

Derfor kommer det ikke som den store overraskelse at Netflix nu kan annoncere, at der er en ‘Bridgerton’-spin-off-serie på vej.

Serien, som stadig er uden titel, vil centrere om og fortælle Queen Charlottes kærlighedshistorie, samt følge en ung Violet Bridgerton og Lady Danbury.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver Netflix i en pressemeddelese.

Der er ingen oplysninger om hvornår spin-off.serien får premiere, men inden længere kan fans få fyldt op på ‘Bridgerton’-kontoen når anden sæson af “moderserien”, som netop nu er ved at blive optaget, snart får premiere.

Serien store succes betyder ikke blot, at der er en ‘Bridgerton’ sæson 2 på vej, men også en 3. og 4. sæson.

De nye sæsoner vil naturligvis være baseret på tredje og fjerde bog i Julia Quinns populære bogserie – som også var tilfældet med første sæson og den kommende sæson 2.

LÆS OGSÅ   'Wednesday' sæson 2 er på vej

‘Bridgerton’, som hylder tidløsheden i varige venskaber, familiers søgen efter deres rette plads og jagten på den slags kærlighed, der overvinder alt, følger Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), den ældste datter i den magtfulde Bridgerton-familie, idet hun gør sin debut på Regency-Londons konkurrenceprægede ægteskabsmarked – i håb om at følge i sine forældres fodspor og finde ægte kærlighed.

Tidligere på året blev det afsløret, at den helt store stjerne fra første sæson – Regé-Jean Page – der spillede den eftertragtede ungkarl og rebelske hertug af Hastings, ikke vil medvirke i sæson 2.

Se første sæson af ‘Bridgerton‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar