Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Queen Charlotte fra ‘Bridgerton’ får en spin-off

Queen Charlotte fra ‘Bridgerton’ får en spin-off

18/05/2021 | Flixfilm

Bridgerton spin offI begyndelsen af 2021 kunne Netflix afsløre, at den romantiske og kvikke ‘Bridgerton’ er den mest sete Netflix-serie nogensinde.

Flere end 82 millioner husstande har set serien og den har ligget i top 10 i stort set alle lande hvor Netflix er til stede.

Derfor kommer det ikke som den store overraskelse at Netflix nu kan annoncere, at der er en ‘Bridgerton’-spin-off-serie på vej.

Serien, som stadig er uden titel, vil centrere om og fortælle Queen Charlottes kærlighedshistorie, samt følge en ung Violet Bridgerton og Lady Danbury.

Det skriver Netflix i en pressemeddelese.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ingen oplysninger om hvornår spin-off.serien får premiere, men inden længere kan fans få fyldt op på ‘Bridgerton’-kontoen når anden sæson af “moderserien”, som netop nu er ved at blive optaget, snart får premiere.

Serien store succes betyder ikke blot, at der er en ‘Bridgerton’ sæson 2 på vej, men også en 3. og 4. sæson.

De nye sæsoner vil naturligvis være baseret på tredje og fjerde bog i Julia Quinns populære bogserie – som også var tilfældet med første sæson og den kommende sæson 2.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 6 – 2024)

‘Bridgerton’, som hylder tidløsheden i varige venskaber, familiers søgen efter deres rette plads og jagten på den slags kærlighed, der overvinder alt, følger Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), den ældste datter i den magtfulde Bridgerton-familie, idet hun gør sin debut på Regency-Londons konkurrenceprægede ægteskabsmarked – i håb om at følge i sine forældres fodspor og finde ægte kærlighed.

Tidligere på året blev det afsløret, at den helt store stjerne fra første sæson – Regé-Jean Page – der spillede den eftertragtede ungkarl og rebelske hertug af Hastings, ikke vil medvirke i sæson 2.

Se første sæson af ‘Bridgerton‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar