Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Queen Cleopatra

Queen Cleopatra

10/05/2023 | Flixfilm

Queen Cleopatra på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Adele James, Craig Russell, Nada El Belkasmi
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Egyptens sidste farao, Kleopatra, kæmper for at beskytte sin trone, familie og eftermæle i dette dokudrama, der omfatter dramatiseringer og interviews med eksperter.Se Queen Cleopatra på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Queen Cleopatra (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Queen Cleopatra på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Queen Cleopatra (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Queen Cleopatra (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Queen Cleopatra, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Queen Cleopatra er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar