Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Queen for Seven Days

Queen for Seven Days

29/09/2019 | Flixfilm

Se Queen for Seven Days på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Under Joseon-dynastiet gifter en adelskvinde fra en magtfuld klan sig med kronprinsen, men da han bliver konge, bliver hun afsat efter kun syv dage som dronning.


Se Queen for Seven Days på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkQueen for Seven Days (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Queen for Seven Days (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Queen for Seven Days herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Queen for Seven Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Queen for Seven Days (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar