Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Queen for Seven Days

Queen for Seven Days

29/09/2019 | Flixfilm

Queen for Seven Days på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Under Joseon-dynastiet gifter en adelskvinde fra en magtfuld klan sig med kronprinsen, men da han bliver konge, bliver hun afsat efter kun syv dage som dronning.Se Queen for Seven Days på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Queen for Seven Days (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Queen for Seven Days på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Queen for Seven Days (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Queen for Seven Days (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Queen for Seven Days, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Queen for Seven Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar