Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Queen of Katwe

Queen of Katwe

03/07/2018 | Flixfilm

Se Queen of Katwe på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: Mira Nair
Skuespillere: Madina Nalwanga, David Oyelowo, Lupita Nyong'o, Martin Kabanza
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Med støtte fra en hengiven mentor sigter den 9-årige ugandiske pige Phiona Mutesi mod at blive skakmester i dette drama, der bygger på en virkelig historie.


Se Queen of Katwe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkQueen of Katwe havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Queen of Katwe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Queen of Katwe herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Queen of Katwe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Queen of Katwe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar