Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Queen of the Damned

Queen of the Damned

23/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Queen of the Damned på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktør: Michael Rymer
Skuespillere: Aaliyah, Stuart Townsend, Marguerite Moreau, Vincent Perez
Spilletid: 101 min
Land: USA, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: En reinkarneret vampyrdronning vil sammen med rockstjerne og tidligere vampyr Lestat overtage verden, men en flok gamle vampyrer har til sinds at standse dem.


Se Queen of the Damned på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Queen of the Damned havde premiere på Netflix Danmark den 23. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Queen of the Damned ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Queen of the Damned herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Queen of the Damned er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Queen of the Damned stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar