Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Queen of the Damned

Queen of the Damned

23/02/2018 | Flixfilm

Se Queen of the Damned på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktør: Michael Rymer
Skuespillere: Aaliyah, Stuart Townsend, Marguerite Moreau
Spilletid: 101 min
Land: United States, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En reinkarneret vampyrdronning vil sammen med rockstjerne og tidligere vampyr Lestat overtage verden, men en flok gamle vampyrer har til sinds at standse dem.

Queen of the Damned havde premiere på Netflix Danmark den 23. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Queen of the Damned på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Queen of the Damned ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Queen of the Damned stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Queen of the Damned, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Queen of the Damned er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar