Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Queen of the Night

Queen of the Night

02/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Queen of the Night på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Je-Yeong Kim
Skuespillere: Jeong-myeong Cheon, Min-Jung Kim, Bo-reum Han, Jeong-su Han
Spilletid: 113 min
Land: South Korea
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Den nørdede Young-soo finder den perfekte kone i den søde og dygtige Hee-joo. Men han står over for en overraskelse, da hendes fortid afsløres lidt efter lidt.


Se Queen of the Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Queen of the Night havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Queen of the Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Queen of the Night herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Queen of the Night er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Queen of the Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar