Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Queen of the Night

Queen of the Night

02/09/2016 | Flixfilm

Queen of the Night på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Je-Yeong Kim
Skuespillere: Jeong-myeong Cheon, Min-Jung Kim, Kim Byeong-Ok
Spilletid: 113 min
Land: South Korea
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Den nørdede Young-soo finder den perfekte kone i den søde og dygtige Hee-joo. Men han står over for en overraskelse, da hendes fortid afsløres lidt efter lidt.

Queen of the Night havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Queen of the Night på YouTube.Se Queen of the Night på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Queen of the Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Queen of the Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Queen of the Night, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Queen of the Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar