Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Queen Sono

Queen Sono

28/02/2020 | Flixfilm

Se Queen Sono på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Pearl Thusi, Vuyo Dabula, Sechaba Morojele, Chi Mhende
Spilletid: 43 min
Land: South Africa
Sprog: Russian, French, Zulu, Afrikaans, Swahili, Xhosa, Southern Sotho, English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Den sydafrikanske spion Queen Sono fanges i et forbryderisk spind af forretning og politik, da hun forsøger at afsløre sandheden om sin mors død.


Se Queen Sono på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Queen Sono (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Queen Sono (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Queen Sono:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Queen Sono er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Queen Sono (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar