Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Queen Sono

Queen Sono

28/02/2020 | Flixfilm

Queen Sono på Netflix

Produktionsår: 2020–2021
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Pearl Thusi, Vuyo Dabula, Sechaba Morojele
Spilletid: 43 min
Land: South Africa
Sprog: Russian, English, French, Zulu, Afrikaans, Swahili, Xhosa, Sotho
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Den sydafrikanske spion Queen Sono fanges i et forbryderisk spind af forretning og politik, da hun forsøger at afsløre sandheden om sin mors død.

Queen Sono (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Queen Sono på YouTube.Se Queen Sono på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Queen Sono (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Queen Sono (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Queen Sono, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Queen Sono er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar