Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Queen Sono

Queen Sono

28/02/2020 | Flixfilm

Se Queen Sono på Netflix

Indspilningsår: 2020–2021
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Pearl Thusi, Vuyo Dabula, Sechaba Morojele
Spilletid: 43 min
Land: South Africa
Sprog: Russian, English, French, Zulu, Afrikaans, Swahili, Xhosa, Sotho
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Den sydafrikanske spion Queen Sono fanges i et forbryderisk spind af forretning og politik, da hun forsøger at afsløre sandheden om sin mors død.

Queen Sono (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Queen Sono på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Queen Sono (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Queen Sono (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Queen Sono, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Queen Sono er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar