Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Queen

05/06/2017 | Flixfilm

Queen på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: Vikas Bahl
Skuespillere: Kangana Ranaut, Rajkummar Rao, Lisa Haydon
Spilletid: 146 min
Land: India
Sprog: Hindi, English, French, Japanese, Dutch
IMDb-karakter: 8.1

Handling: En ung kvinde bliver vraget få dage før sit bryllup, men tager alligevel på sin bryllupsrejse alene og får en ny appetit på livet.

Queen havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Queen på YouTube.Se Queen på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Queen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Queen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Queen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Queen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar