Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Queenmaker

Queenmaker

14/04/2023 | Flixfilm

Queenmaker på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alexandra Bokyun Chun, Ell, Lorna Duyn
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Efter en tragisk ulykke bruger en magtfuld fikser sine evner til at gøre en borgerrettighedsadvokat til borgmester – og bekæmpe sin tidligere arbejdsgiver.Se Queenmaker på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Queenmaker (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Queenmaker på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Queenmaker (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Queenmaker (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Queenmaker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Queenmaker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar