Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Queens on the Run

Queens on the Run

14/04/2023 | Flixfilm

Queens on the Run på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Action, Comedy
Instruktion: Jorge Macaya
Skuespillere: Martha Higareda, Paola Núñez, Seth Allyn Austin
Spilletid: 96 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Da fire kvinder endelig tager på det roadtrip, de planlagde i gymnasiet, aner de ikke, hvad de støder ind i – nogle gange bogstaveligt.Se Queens on the Run på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Queens on the Run havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Queens on the Run på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Queens on the Run ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Queens on the Run stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Queens on the Run, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Queens on the Run er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar