Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Queer Eye: Brazil

Queer Eye: Brazil

24/08/2022 | Flixfilm

Queer Eye: Brazil på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Yohan Nicolas, Fred Nicácio, Luca Scarpelli
Spilletid: N/A
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Brasiliens Fab Five bruger deres viden om velvære, stil, pleje, design og kultur til at transformere livet for hverdagens helte i denne opløftende serie.Se Queer Eye: Brazil på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Queer Eye: Brazil (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Queer Eye: Brazil på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Queer Eye: Brazil (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Queer Eye: Brazil (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Queer Eye: Brazil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Queer Eye: Brazil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar