Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Queer Eye: We’re in Japan!

Queer Eye: We’re in Japan!

01/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Queer Eye: We’re in Japan! på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: De fantastiske fem tager til Tokyo for at sprede glæde, udforske kulturen og hjælpe fire japanske mænd og kvinder med at finde selvsikkerheden til at være sig selv.


Se Queer Eye: We’re in Japan! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Queer Eye: We’re in Japan! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Queer Eye: We’re in Japan! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Queer Eye: We’re in Japan! herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Queer Eye: We’re in Japan! er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Queer Eye: We’re in Japan! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar