Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Queer Eye

Queer Eye

31/12/2021 | Flixfilm

Se Queer Eye på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jonathan Van Ness, Antoni Porowski, Tan France
Spilletid: 45 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Et nyt hold Fab Five giver gode råd om mode, hårpleje, mad, kultur og design til mænd i denne moderne udgave af den Emmy-prisvindende realityserie.

Queer Eye (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Queer Eye på YouTube.Se Queer Eye på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Queer Eye (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Queer Eye (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Queer Eye, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Queer Eye er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar