Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Queer Eye

Queer Eye

19/07/2019 | Flixfilm

Se Queer Eye på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bobby Berk, Karamo Brown, Tan France, Antoni Porowski
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: Et nyt hold Fab Five giver gode råd om mode, hårpleje, mad, kultur og design til mænd i denne moderne udgave af den Emmy-prisvindende realityserie.


Se Queer Eye på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkQueer Eye (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 19. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Queer Eye (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Queer Eye herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Queer Eye er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Queer Eye (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar